Ieguldījumi

ABLV Asset Management, IPAS pārvaldāmo ieguldījumu fondu ieguldītāju pārbaude

Rīga, Latvija, 2021. gada 29. janvāris, 15:26 / Ieguldījumi

ABLV Asset Management, IPAS, lai nodrošinātu noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas, terorisma un proliferācijas finansēšanas (turpmāk – NILLTPF) un sankciju risku novēršanas normatīvo aktu prasības, aicina ABLV ieguldījumu fondu ieguldītājus, kuru īpašumā ir ABLV ieguldījumu fondu apliecības (turpmāk – ieguldītāji), līdz 2021. gada 30. aprīlim, sazināties ar ABLV Asset Management, IPAS un iesniegt informāciju un dokumentus ieguldītāja pārbaudes uzsākšanai.

Rīga, Latvija, 2020. gada 23. decembris, 14:20 / Ieguldījumi

Informējam, ka 2020. gada 21. decembrī Finanšu un kapitāla tirgus komisija ir reģistrējusi grozījumus ABLV Asset Management, IPAS pārvaldīto ieguldījumu fondu prospektos, nolikumos un ieguldītājiem paredzētajā pamatinformācijā.

ABLV pensiju plāns starp līderiem savā kategorijā

Rīga, Latvija, 2020. gada 2. oktobris, 10:27 / Ieguldījumi

Ir pagājuši trīs gadi kopš jaunā ABLV Asset Management, IPAS produkta uzsākšanas — pensiju 2. līmeņa plāna, tas ir obligātās fondēto pensiju apdrošināšanas shēmas pārvaldīšanas. Šo gadu laikā “ABLV Aktīvā ieguldījumu plāna” kopējā aktīvu vērtība pieaugusi līdz 9,5 miljoniem eiro un tas atrodas starp līderiem savā kategorijā ienesīguma ziņā.

Mainīta ABLV emitēto obligāciju nominālvērtība

Rīga, Latvija, 2019. gada 12. jūlijs, 10:04 / Ieguldījumi

Šā gada 12. jūlijā ir veikta visu likvidējamās ABLV Bank, AS (Sabiedrības) emitēto obligāciju nominālvērtības maiņa katrai obligācijai uz 0,01 EUR obligācijām, kuru nominālvērtība ir izteikta eiro, un uz 0,01 USD obligācijām, kuru nominālvērtība ir izteikta ASV dolāros. Attiecīgi publicējam visu emisiju aktuālās galīgo noteikumu versijas.

Pieņemts lēmums par ABLV Capital Markets, AS likvidāciju

Rīga, Latvija, 2019. gada 4. jūlijs, 15:04 / Ieguldījumi

Šā gada 3. jūlijā LR Uzņēmumu reģistrs ir veicis ierakstu Komercreģistrā par likvidējamās ABLV Bank, AS meitas sabiedrības ABLV Capital Markets, AS (turpmāk – Capital Markets) likvidācijas procesa uzsākšanu.

Par emitēto obligāciju nominālvērtības maiņu

Rīga, Latvija, 2019. gada 17. jūnijs, 17:00 / Ieguldījumi

Likvidējamās ABLV Bank, AS (turpmāk – Sabiedrība) Likvidācijas komiteja ir pieņēmusi lēmumu veikt visu Sabiedrības emitēto obligāciju nominālvērtības maiņu katrai obligācijai uz 0,01 EUR obligācijām, kuru nominālvērtība ir izteikta eiro, un uz 0,01 USD obligācijām, kuru nominālvērtība ir izteikta ASV dolāros.

Anulēta IBAS licence ieguldījumu pakalpojumu sniegšanai

Rīga, Latvija, 2019. gada 30. maijs, 11:53 / Ieguldījumi

Pēc ieguldījumu brokeru sabiedrības ABLV Capital Markets, IBAS lūguma, Finanšu un kapitāla tirgus komisija šā gada 28. maijā ir anulējusi sabiedrībai licenci ieguldījumu pakalpojumu sniegšanai.

Rīga, Latvija, 2019. gada 4. aprīlis, 09:30 / Ieguldījumi

Informējam, ka 2019.gada 27.martā Finanšu un kapitāla tirgus komisija ir reģistrējusi grozījumus ABLV Asset Management, IPAS pārvaldīto ieguldījumu fondu prospektos, nolikumos un ieguldītājiem paredzētajā pamatinformācijā, kas saistīti ar fondu darbības rādītāju datu aktualizēšanu, kā arī ar informācijas par Revidentu un informācijas par Fonda pārvaldnieku aktualizēšanu.

Par subordinēto obligāciju diskontētās vērtības pieauguma aprēķina apturēšanu

Rīga, Latvija, 2018. gada 4. decembris, 09:17 / Ieguldījumi

Likvidējamā ABLV Bank, AS precizē 2018.gada 23.aprīlī izplatīto informāciju par procentu ienākuma aprēķina un kupona izmaksas pārtraukšanu visām bankas emitētajām subordinētajām obligācijām no 2018.gada 19.februāra.

Rīga, Latvija, 2018. gada 27. novembris, 15:26 / Ieguldījumi

Informējam, ka 2018. gada 5. novembrī Finanšu un kapitāla tirgus komisija ir reģistrējusi grozījumus ABLV Asset Management, IPAS pārvaldīto ieguldījumu fondu prospektos, nolikumos un ieguldītājiem paredzētajā pamatinformācijā, kas saistīti ar AS “Baltic International Bank” izvēli par ABLV Asset Management, IPAS pārvaldīto ieguldījumu fondu turētājbanku.

Atpakaļ 1 2 3 ... 40 41 42