Ieguldījumi

Informācija ieguldītājiem par Integrum Asset Management IPAS ierosināto ieguldījumu fondu iekšzemes apvienošanu

Rīga, Latvija, 2022. gada 24. novembris, 14:18 / Ieguldījumi

Integrum Asset Management IPAS (turpmāk – Sabiedrība) informē, ka ar mērķi pilnveidot ieguldītājiem piedāvātās ieguldījumu iespējas un optimizēt administrēšanas procesu tā nolēmusi pievienot ieguldījumu fondu ABLV European Corporate EUR Bond Fund (turpmāk – Pievienojamais fonds) ieguldījumu fonda Integrum Global Bond Fund (iepriekšējais nosaukums – ABLV Emerging Markets Bond Fund) apakšfondam Integrum Global EUR Bond Fund (turpmāk – Iegūstošais fonds).

Izmaiņas Integrum Asset Management IPAS pārvaldītā ieguldījumu fonda dokumentos

Rīga, Latvija, 2022. gada 11. novembris, 16:46 / Ieguldījumi

Informējam, ka 2022.gada 9.novembrī Finanšu un kapitāla tirgus komisija ir reģistrējusi grozījumus Integrum Asset Management IPAS pārvaldītā ieguldījumu fonda ABLV Multi-Asset Total Return USD Fund prospektā, pārvaldes nolikumā un ieguldītājiem paredzētajā pamatinformācijā.

Izmaiņas Integrum Asset Management IPAS pārvaldītā ieguldījumu fonda dokumentos

Rīga, Latvija, 2022. gada 4. oktobris, 14:42 / Ieguldījumi

Informējam, ka 2022.gada 3.oktobrī Finanšu un kapitāla tirgus komisija ir reģistrējusi grozījumus Integrum Asset Management IPAS pārvaldītā ieguldījumu fonda ABLV Emerging Markets Bond Fund prospektā, pārvaldes nolikumā un ieguldītājiem paredzētajā pamatinformācijā.

Par ierobežojumu darījumiem ar ABLV High Yield CIS USD Bond Fund ieguldījumu apliecībām

Rīga, Latvija, 2022. gada 28. februāris, 18:54 / Ieguldījumi

Reaģējot uz Krievijas darbībām, kas destabilizē situāciju Ukrainā, Eiropas Savienība un ASV OFAC ir noteikušas jaunas līdz šim nepieredzēta mēroga sankcijas pret Krieviju, tajā skaitā pret virkni Krievijas kredītiestāžu, kas nozīmē, ka ir apgrūtināta vai nav iespējama norēķinu veikšana ar šīm kredītiestādēm. Ieviesto sankciju rezultātā, darījumi ar Krievijas emitentu finanšu instrumentiem un norēķini par tiem nenotiek vai ir ierobežoti, jo finanšu tirgus dalībnieki, tajā skaitā Eiropas Savienībā, ir noteikuši ierobežojumus attiecīgo finanšu instrumentu tirdzniecībai.

ABLV Asset Management, IPAS nosaukuma un zīmola maiņa uz Integrum Asset Management IPAS

Rīga, Latvija, 2021. gada 23. decembris, 14:15 / Ieguldījumi

Saskaņā ar 2021.gada 14.decembra akcionāru sapulces lēmumu ir mainīts ABLV Asset Management, IPAS nosaukums un ieviests jauns zīmols. Turpmāk ABLV Asset Management, IPAS nosaukums būs Integrum Asset Management IPAS (turpmāk — Sabiedrība).

Darījumu ar ABLV Asset Management, IPAS pārvaldāmo ieguldījumu fondu ieguldījumu apliecībām atjaunošana

Rīga, Latvija, 2021. gada 23. decembris, 13:55 / Ieguldījumi

ABLV Asset Management, IPAS (turpmāk – Sabiedrība) ir pabeigusi tās pārvaldīto ieguldījumu fondu aktīvu pārvešanu uz jaunās turētājbankas kontiem un sākot ar 04.01.2022. tiek pilnībā atjaunoti darījumi ar ieguldījumu apliecībām. Ar turētājbankas maiņu un darījumu atjaunošanu Sabiedrība ir pilnībā nodrošinājusi būtiskākos nosacījumus ieguldījumu fondu darbības turpināšanai atbilstoši darbības plānam, kas izstrādāts Finanšu un kapitāla tirgus komisijas pārraudzībā.

ABLV Asset Management, IPAS pārvaldāmo ieguldījumu fondu ieguldītāju pārbaude

Rīga, Latvija, 2021. gada 29. janvāris, 15:26 / Ieguldījumi

ABLV Asset Management, IPAS, lai nodrošinātu noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas, terorisma un proliferācijas finansēšanas (turpmāk – NILLTPF) un sankciju risku novēršanas normatīvo aktu prasības, aicina ABLV ieguldījumu fondu ieguldītājus, kuru īpašumā ir ABLV ieguldījumu fondu apliecības (turpmāk – ieguldītāji), līdz 2021. gada 30. aprīlim, sazināties ar ABLV Asset Management, IPAS un iesniegt informāciju un dokumentus ieguldītāja pārbaudes uzsākšanai.

Izmaiņas saistībā ar ABLV ieguldījumu fondiem

Rīga, Latvija, 2020. gada 23. decembris, 14:20 / Ieguldījumi

Informējam, ka 2020. gada 21. decembrī Finanšu un kapitāla tirgus komisija ir reģistrējusi grozījumus ABLV Asset Management, IPAS pārvaldīto ieguldījumu fondu prospektos, nolikumos un ieguldītājiem paredzētajā pamatinformācijā.

ABLV pensiju plāns starp līderiem savā kategorijā

Rīga, Latvija, 2020. gada 2. oktobris, 10:27 / Ieguldījumi

Ir pagājuši trīs gadi kopš jaunā ABLV Asset Management, IPAS produkta uzsākšanas — pensiju 2. līmeņa plāna, tas ir obligātās fondēto pensiju apdrošināšanas shēmas pārvaldīšanas. Šo gadu laikā “ABLV Aktīvā ieguldījumu plāna” kopējā aktīvu vērtība pieaugusi līdz 9,5 miljoniem eiro un tas atrodas starp līderiem savā kategorijā ienesīguma ziņā.

Mainīta ABLV emitēto obligāciju nominālvērtība

Rīga, Latvija, 2019. gada 12. jūlijs, 10:04 / Ieguldījumi

Šā gada 12. jūlijā ir veikta visu likvidējamās ABLV Bank, AS (Sabiedrības) emitēto obligāciju nominālvērtības maiņa katrai obligācijai uz 0,01 EUR obligācijām, kuru nominālvērtība ir izteikta eiro, un uz 0,01 USD obligācijām, kuru nominālvērtība ir izteikta ASV dolāros. Attiecīgi publicējam visu emisiju aktuālās galīgo noteikumu versijas.

Atpakaļ 1 2 3 ... 41 42 43