Bankas ziņas

Likvidējamā ABLV Bank, AS uzsākusi kreditoru prasījumu izmaksas

Rīga, Latvija, 2019. gada 25. oktobris, 15:25 / Bankas ziņas

Šī gada oktobrī likvidējamā ABLV Bank, AS (Sabiedrība) uzsākusi jaunu posmu pašlikvidācijas procesā — veikta pirmā izmaksa Sabiedrības atzītajam kreditoram, kuram veiktas visas pārbaudes saskaņā ar Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) saskaņoto metodoloģiju.

Par izmaiņām finanšu kalendārā

Rīga, Latvija, 2019. gada 15. oktobris, 10:39 / Bankas ziņas

Periodā no 19.11.2019 līdz 22.11.2019 tiks publicēti likvidējamās ABLV Bank, AS konsolidētie un atsevišķie nerevidētie saīsinātie starpperioda pārskati par deviņu mēnešu periodu, kas noslēdzās 2019. gada 30. septembrī.

Par izmaiņām pakalpojumu cenrādī

Rīga, Latvija, 2019. gada 3. septembris, 08:49 / Bankas ziņas

Informējam, ka stājas spēkā izmaiņas likvidējamās ABLV Bank, AS (turpmāk — Sabiedrība) pakalpojumu cenrādī.

Likvidējamās ABLV Bank, AS pirmā pusgada finanšu pārskats

Rīga, Latvija, 2019. gada 30. augusts, 15:55 / Bankas ziņas

2019. gada pirmajos sešos mēnešos likvidējamās ABLV Bank, AS (turpmāk – Sabiedrība) Likvidācijas komiteja turpināja īstenot likvidācijas procesu, sadarbību ar visām iesaistītajām pusēm, tai skaitā valsts institūcijām un amatpersonām, nodrošinot caurspīdīgu un atklātu likvidācijas procesu.

Luksemburgas komerctiesa nolemj sākt ABLV bankas Luksemburgā likvidāciju

Rīga, Latvija, 2019. gada 2. jūlijs, 17:13 / Bankas ziņas

Luksemburgas komerctiesa nolēmusi atcelt ABLV Bank Luxembourg, S.A. iepriekš noteikto aizsardzības mehānismu un uzsākt bankas likvidācijas procesu. Par ABLV Bank Luxembourg, S.A. likvidatoriem iecelti iepriekšējie neatkarīgie administratori — advokāts Alēns Rukavina (Alain Rukavina) no advokātu biroja Rukavina Avocats un Eriks Kolārs (Éric Collard) no DELOITTE Tax & Consulting SARL.

Mazinot turpmākos zaudējumus, ABLV banka Luksemburgā atbalsta likvidācijas uzsākšanu

Rīga, Latvija, 2019. gada 26. jūnijs, 17:26 / Bankas ziņas

Aizsargājot klientu un akcionāru intereses, kā arī ņemot vērā ievērojamos finansiālos zaudējumus ilgstošā periodā, ABLV Bank Luxembourg pieņēmusi lēmumu par atbalstu likvidācijas uzsākšanai.

Par izmaiņām Likvidācijas komitejas sastāvā

Rīga, Latvija, 2019. gada 28. maijs, 12:45 / Bankas ziņas

Likvidējamās ABLV Bank, AS (Sabiedrība) akcionāri 2019. gada 28. maija kārtējā akcionāru sapulcē pieņēma lēmumu par izmaiņām Likvidācijas komitejas sastāvā. Ņemot vērā vienošanos stājoties amatā, likvidatora amatu ar šā gada 1. jūniju atstās Sorainen Latvijas biroja vadošā partnere, zvērināta advokāte Eva Berlaus (pēdējā diena likvidatora amatā - 2019.gada 31.maijs).

Par juridiskās adreses maiņu

Rīga, Latvija, 2019. gada 13. maijs, 10:48 / Bankas ziņas

Informējam, ka sākot ar 2019. gada 10. maiju likvidējamās ABLV Bank, AS (Sabiedrība) juridiskā un faktiskā adrese ir Skanstes iela 7 k-1, Rīga, LV-1013.

Par izmaiņām apkalpošanas darba laikā

Rīga, Latvija, 2019. gada 16. aprīlis, 10:46 / Bankas ziņas

Informējam, ka darba optimizācijas nolūkos no šī gada 1. jūnija mainīsies likvidējamās ABLV Bank, AS klientu un kreditoru apkalpošanas darba laiki.

Par izmaiņām pakalpojumu cenrādī

Rīga, Latvija, 2019. gada 2. aprīlis, 16:48 / Bankas ziņas

Informējam, ka no šī gada 1. maija stāsies spēkā izmaiņas likvidējamās ABLV Bank, AS pakalpojumu cenrādī.

Atpakaļ 1 2 3 ... 53 54 55