Turpinās labdarības akcija „Palīdzēsim bērniem!”

Rīga, Latvija, 2013. gada 8. janvāris, 16:35 / Bankas ziņas

Vēl līdz šā gada 14. janvārim jūs varat ziedot bērnu un viņu ģimeņu atbalstam ABLV Bank un ABLV Charitable Foundation rīkotās Ziemassvētku labdarības akcijas „Palīdzēsim bērniem!” ietvaros.

ABLV Bank un ABLV Charitable Foundation bērnu un viņu vecāku vārdā saka lielu paldies visiem ziedotājiem, kuri jau ir piedalījušies šajā akcijā!

Akcija - PALĪDZĒSIM DZIRDĒT!

Līdz šim mēs kopā esam palīdzējušo dzirdēt jau 53 bērniem, piešķirot digitālos dzirdes aparātus par vairāk nekā 85 000 LVL.

Šogad aicinām palīdzēt dzirdēt māsām Viktorijai un Jekaterinai.

Vairāk par šo akciju lasiet šeit.

Akcija - PALĪDZĒSIM IZAUGT!

Programma „Palīdzēsim izaugt!”, kuras mērķis ir sniegt atbalstītu trūcīgu bērnu un bērnu ar īpašām vajadzībām piedalīšanos vasaras nometnēs, pirmo reizi tika uzsākta 2011. gada Ziemassvētku laikā. Par saziedoto naudu 2012.gada vasarā interesantās, izglītojošās un attīstošās nometnēs piedalījās 505 bērni.

Arī šogad aicinām ziedot, lai vasaras nometņu piedzīvojumus varētu izbaudīt bērni, kuriem ikdienā prieka ir maz.

Vairāk par šo akciju lasiet šeit.

Pateicībā par Jūsu ziedojumu ABLV Bank un Fonds katram Jūsu ziedotajam latam pievienos vēl vienu latu.

Ja arī Jūs vēlaties sniegt savu atbalstu bērniem šajā gadā, aicinām pievienoties:

Nodibinājums „ABLV Charitable Foundation”
Reģ. Nr. 40008108111
Konts: LV75AIZK0001130082670
Kods: AIZKLV22
Maksājuma mērķis: „ziedojums/dāvinājums* labdarības akcijai „Palīdzēsim dzirdēt 2012”” vai „ziedojums/dāvinājums* labdarības akcijai „Palīdzēsim izaugt 2012””

* ja vēlas saņemt Latvijas Republikas normatīvos aktos paredzētos nodokļus atvieglojumus, tad maksājuma mērķi raksta „ziedojums”. Ja nevēlas tās saņemt, tad „dāvinājums”, atvieglojot fonda darbu atskaišu sagatavošanā valsts iestādēm.

Ilmārs Jargans
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs