Jauns Pillar grupas uzņēmums — Hanzas Dārzs, SIA

Rīga, Latvija, 2017. gada 29. jūnijs, 17:19 / Ieguldījumi

Šī gada jūnijā ABLV grupas uzņēmums Pillar Development, SIA nodibinājis jaunu meitas sabiedrību Hanzas Dārzs, SIA, kuras pamatkapitāls ir 300 000 EUR. Attiecīgi, ABLV Bank, AS ir iegūta netieša būtiska līdzdalība minētajā sabiedrībā.

Hanzas Dārzs, SIA darbības mērķis ir attīstīt zemes gabalu 1,6 ha platībā New Hanza teritorijā, izveidojot tajā parku un to apsaimniekojot. Kā ziņots, parks iecerēts New Hanza teritorijas centrā, iepretim topošajai Latvijas Laikmetīgās mākslas muzeja ēkai.

Par Hanzas Dārzs, SIA valdes priekšsēdētāju ievēlēta Ieva Valtere, bet valdes locekļa amatā — Roberts Meiers.

Šis paziņojums satur iekšēju informāciju.

ABLV Bank, AS ir lielākā neatkarīgā privātā banka Latvijā. Bankas lielākajiem akcionāriem — Oļegam Fiļam, Ernestam Bernim un Nikai Bernei uz tiešas un netiešas līdzdalības pamata pieder 87,03% no bankas balsstiesīgā pamatkapitāla. ABLV grupā ietilpst ABLV Bank, AS; ABLV Bank Luxembourg, S.A.; ABLV Capital Markets, IBAS; ABLV Asset Management, IPAS; Pillar Holding Company, KS; ABLV Consulting Services, AS; ABLV Corporate Services, SIA; Pillar Development, SIA un citi uzņēmumi. ABLV grupai ir pārstāvniecības Maskavā, Sanktpēterburgā, Vladivostokā, Kijevā, Odesā, Minskā, Almati, Baku, Taškentā, Honkongā, Limasolā un Ņujorkā.