Aizkraukles Banka (AB.LV) finansē mūsdienīgāko lidmašīnu tehniskās apkalpošanas centru Baltijā

2007. gada 26. janvāris / Bankas ziņas

26. janvari, starptautiskaja lidosta «Riga» aviokompanija «Concors» atklas musdienigako un lielako lidmašinu tehniskas apkalpošanas centru Baltija, kura finansešanu nodrošina AB.LV.

Jaunais MRO (Maintenance Repair Overhaul) centrs ir musdienigs lidmašinu tehniskas uzturešanas centrs un šobrid Eiropa ir tikai tris remonta centri, kuru materiali tehniska baze atbilst šim limenim un kuri spejigi veikt kapitalo remontu.

Projekta finansešanai pieškirti vairak ka 4 miljoni eiro

AB.LV celtniecibas finansešanai un iekartu iegadei, kas nodrošina MRO darbibu, pieškirusi vairak ka 4 miljonus eiro. Ligums par projekta finansešanu noslegts 2006. gada 13. janvari.

Atverti jaunam idejam

«Neskatoties uz to, ka šis projekts ir unikals Latvijas un pat Baltijas meroga, Banka bija gatava to izskatit, un ir parliecinata par ta nepieciešamibu un perspektivam. Vertejot Latvijas ekonomisko izaugsmi, apzinamies, ka šadu projektu attistiba šobrid laus palielinat eksporta ienemumus, tie ir ar lielu pievienotu vertibu. Šadi projekti palidz Latvijas ekonomikai attistities lidzsvarotak,» vertejot jauno MRO centru uzsver AB.LV ipašnieks un Valdes priekšsedetaja vietnieks Olegs Fils.

AB.LV — vieteja banka

AB.LV ir 100% Latvijas ipašnieku banka, kas savu darbibu izverš gan Latvijas, gan arvalstu tirgu, piedavajot saviem klientiem plašu finanšu pakalpojumu klastu.

«Ta ka mes esam vieteja banka, mums ir patiess prieks, kad varam sadarboties ar vietejiem uznemejiem, kas savu darbibu izverš ari starptautiskaja tirgu,» atzime Olegs Fils.