Konsultācijas

ABLV piedalīsies konferencē un izstādē Intax Expo Russia 2017

Rīga, Latvija, 2017. gada 17. februāris, 11:36 / Konsultācijas

Šā gada 13. un 14. martā Maskavā notiks ikgadējā starptautiskā konference un izstāde Intax Expo Russia 2017, kura paredzēta profesionāļiem korporatīvo finanšu, privāto un korporatīvo strukturēšanas un starptautisko nodokļu plānošanas jomās.

ABLV Bank, AS nodibina meitas uzņēmumu ABLV Corporate Finance, SIA

Rīga, Latvija, 2017. gada 11. janvāris, 11:03 / Konsultācijas

ABLV grupu ir papildinājis jauns uzņēmums ABLV Corporate Finance, SIA, kas grupas esošajiem un potenciālajiem klientiem piedāvās profesionālu palīdzību, sagatavojot un veicot kapitāla piesaistes un uzņēmumu pirkšanas -pārdošanas darījumus.

ABLV Bank konsultē banku Citadele obligāciju emisijas jautājumos

Rīga, Latvija, 2016. gada 9. novembris, 15:57 / Konsultācijas

Banka Citadele plāno veikt subordinēto obligāciju emisiju līdz 40 miljonu eiro apmērā. Obligācijas ir plānots iekļaut regulētajā tirgū – biržas “Nasdaq Riga” Baltijas Parāda vērtspapīru sarakstā. Emisiju mērķis ir stiprināt bankas kapitālu nākotnes biznesa mērķu sasniegšanai, izmantojot piesaistītos līdzekļus kā bankas subordinēto kapitālu, un veikt pirmstermiņa subordinētā aizdevuma atmaksu Latvijas Privatizācijas aģentūrai. Obligācijas tiks piedāvātas ieguldītājiem Latvijā un Lietuvā, kā arī tās varēs iegādāties kvalificētie ieguldītāji no citām Eiropas ekonomiskās zonas valstīm.

ABLV Bank — Baltic Real Estate Leaders Forum 2016 atbalstītājs un partneris

Rīga, Latvija, 2016. gada 10. oktobris, 09:18 / Konsultācijas

2016. gada 20. oktobrī Rīgā, viesnīcā Radisson BLU Hotel Latvija norisināsies piektā ikgadējā nekustamā īpašuma nozares profesionāļu konference Baltic Real Estate Leaders Forum 2016. Plānots, ka konferencē piedalīsies ap 350 Baltijas līmeņa vadošie nekustamā īpašuma speciālisti, nozares eksperti, kā arī investori un attīstītāji, kas dalīsies savā pieredzē par nekustamā īpašuma aktualitātēm un tendencēm.

Rīga atzīta par trešo ievērojamāko finanšu centru Austrumeiropā un Centrālajā Āzijā

Rīga, Latvija, 2016. gada 27. septembris, 10:48 / Konsultācijas

Londonas vadošā domnīca “Z/Yen” ir atjaunosi pasaules finanšu centru indeksu, atkārtoti iekļaujot tajā arī Latvijas galvaspilsētu Rīgu, kura šobrīd ierindota 52. vietā. Salīdzinājumā ar iepriekšējo reizi, Rīga pakāpusies par 19 vietām.

ABLV piedalīsies konferencē Intax Forum Ukraine 2016

Rīga, Latvija, 2016. gada 15. augusts, 15:51 / Konsultācijas

2016. gada 12. un 13. septembrī Kijevā notiks ikgadējā starptautiskā konference un izstāde Intax Forum Ukraine 2016, kura paredzēta profesionāļiem tādās jomās kā korporatīvās finanses, privātā un korporatīvā kapitāla strukturēšana, kā arī starptautiskā nodokļu plānošana. ABLV ir viens no šī pasākuma sponsoriem.

ABLV grupa tagad pārstāvēta arī ASV

Rīga, Latvija, 2016. gada 14. aprīlis, 10:29 / Konsultācijas

Apgūstot jaunus mērķa reģionus un vēloties veidot daudz ciešākas attiecības ar saviem biznesa partneriem, ABLV grupas uzņēmums ABLV Advisory Services, SIA atvēris pārstāvniecību pasaules finanšu sistēmas lielvalstī — Amerikas Savienotajās Valstīs.

Par konferenci “ABLV Group: Gateway between Europe and Asia”

Rīga, Latvija, 2016. gada 22. janvāris, 11:11 / Konsultācijas

Būtisks ABLV grupas klientu pieaugums Āzijas un Klusā okeāna reģionā veicināja ABLV Consulting Services, AS pārstāvniecības atvēršanu Honkongā 2015. gadā. Līdz ar šo paplašināšanos, mēs esam priecīgi paziņot, ka 2016. gada 29. februārī Honkongā notiks konference “ABLV Group: Gateway between Europe and Asia”.

ABLV piedalīsies konferencē Intax Forum Ukraine

Rīga, Latvija, 2015. gada 31. augusts, 15:28 / Konsultācijas

2015. gada 14. un 15. septembrī Kijevā notiks ikgadējā starptautiskā konference un izstāde Intax Forum Ukraine, kura ir paredzēta profesionāļiem tādās jomās kā korporatīvās finanses, privātā un korporatīvā kapitāla strukturēšana, kā arī starptautiskā nodokļu plānošana. ABLV ir viens no šī pasākuma sponsoriem.

Krievijā mainīti termiņi deklarācijām par ārvalstu kontrolētajām kompānijām

Rīga, Latvija, 2015. gada 30. marts, 11:30 / Konsultācijas / Jurisdikcija: Krievijas Federācija

Saskaņā ar Finanšu ministrijas paziņojumu, Krievijā tiks mainīts deklarāciju iesniegšanas termiņš par īpašumā esošajām ārvalstu kompānijām no 1. aprīļa uz 15. jūniju. Par to paziņojis Krievijas Federācijas finanšu ministrs Antons Siluanovs.

Atpakaļ 1 2 3 ... 8 9 10