ABLV Bank, AS nodibina meitas uzņēmumu ABLV Corporate Finance, SIA

Rīga, Latvija, 2017. gada 11. janvāris, 11:03 / Konsultācijas

ABLV grupu ir papildinājis jauns uzņēmums ABLV Corporate Finance, SIA, kas grupas esošajiem un potenciālajiem klientiem piedāvās profesionālu palīdzību, sagatavojot un veicot kapitāla piesaistes un uzņēmumu pirkšanas -pārdošanas darījumus.

ABLV grupai ir ievērojama pieredze korporatīvo klientu apkalpošanā, ieskaitot konsultācijas biznesa strukturēšanā, obligāciju emisiju sagatavošanā un veikšanā, kā arī citu līdzīgu pakalpojumu sniegšanā, kam nepieciešami augsti kvalificēti šīs jomas eksperti.

Jaunā uzņēmuma valdē ievēlēti Arvīds Kostomārovs – pieredzējis vadītājs darījumu konsultāciju jomā, un Vadims Reinfelds, ABLV Bank, AS izpilddirektora vietnieks.

Šis paziņojums satur iekšējo informāciju.

ABLV Bank, AS ir lielākā neatkarīgā privātā banka Latvijā. Bankas lielākajiem akcionāriem — Oļegam Fiļam, Ernestam Bernim un Nikai Bernei uz tiešas un netiešas līdzdalības pamata pieder 86,55 % no bankas balsstiesīgā pamatkapitāla. ABLV grupā ietilpst ABLV Bank, AS; ABLV Bank Luxembourg, S.A.; ABLV Capital Markets, IBAS; ABLV Asset Management, IPAS; Pillar Holding Company, KS; ABLV Consulting Services, AS; ABLV Corporate Services, SIA; Pillar Development, SIA un citi uzņēmumi. ABLV grupai ir pārstāvniecības Maskavā, Sanktpēterburgā, Vladivostokā, Kijevā, Odesā, Minskā, Almati, Baku, Taškentā, Honkongā, Limasolā un Ņujorkā.

Ilmārs Jargans

Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs