ABLV piedalīsies konferencē Intax Forum Ukraine 2016

Rīga, Latvija, 2016. gada 15. augusts, 15:51 /

2016. gada 12. un 13. septembrī Kijevā notiks ikgadējā starptautiskā konference un izstāde Intax Forum Ukraine 2016, kura paredzēta profesionāļiem tādās jomās kā korporatīvās finanses, privātā un korporatīvā kapitāla strukturēšana, kā arī starptautiskā nodokļu plānošana. ABLV ir viens no šī pasākuma sponsoriem.

Šī konference ir sevi pierādījusi kā vienu no lielākajām platformām pieredzes apmaiņai, jaunu partneru piesaistei, profesionālas informācijas iegūšanai un efektīvai komunikācijai ar Ukrainas un starptautisku uzņēmumu kolēģiem un pārstāvjiem. Šogad organizatori sagaida aptuveni 300 delegātus no 20 pasaules valstīm. Atzīmēsim, ka konferencē var piedalīties tikai uzņēmumu augstākā vadība un īpašnieki.

Konferencē, kura ilgs divas dienas, būs iespēja noklausīties vairāk kā 20 praktizējošu, dažādu valstu profesionāļu prezentācijas par praktiskiem risinājumiem biznesa veidošanai Ukrainā. Konferencē ar prezentāciju “OECD CRS: automātiskā informācijas apmaiņa par finanšu kontiem” uzstāsies ABLV Corporate Services valdes priekšsēdētājs Vladislavs Hveckovičs.

ABLV pārstāvji no Rīgas un Kijevas gaidīs viesus mūsu stendā, lai padalītos ar savu pieredzi un apspriestu sadarbības iespējas.

Aicinām jūs uz konferenci un izstādi, kā arī gaidīsim jūs mūsu stendā!

Informācija par dalībniekiem un izstādi pieejama mājas lapā: www.intax-group.com.

Norises vieta: viesnīca InterСontinental Kyiv, Большая Житомирская 2A, Kijeva, Ukraina

Dalības nosacījumi un reģistrācija: http://intax-group.com/registration.html (dažām Ukrainas delegātu grupām iespējama bezmaksas dalība)