Par konferenci “ABLV Group: Gateway between Europe and Asia”

Rīga, Latvija, 2016. gada 22. janvāris, 11:11 /

Būtisks ABLV grupas klientu pieaugums Āzijas un Klusā okeāna reģionā veicināja ABLV Consulting Services, AS pārstāvniecības atvēršanu Honkongā 2015. gadā. Līdz ar šo paplašināšanos, mēs esam priecīgi paziņot, ka 2016. gada 29. februārī Honkongā notiks konference “ABLV Group: Gateway between Europe and Asia”.

Konference notiks sadarbībā ar organizāciju “Invest Hong Kong”, kura nodarbojas ar tiešo investīciju piesaisti un atbalstu Honkongas attīstībai. Pasākums notiks viesnīcā “The Peninsula Hong Kong” un tajā mēs iepazīstināsim Honkongas uzņēmējus ar ABLV grupu, tās sasniegumiem, kā arī informēsim viņus par preču un pakalpojumu popularizēšanas iespējām Eiropas Savienībā un postpadomju valstīs ar visaptverošu bankas atbalstu, kā arī sniegsim ieskatu Latvijas finanšu nozarē kopumā.

Konferences darba kārtība sadalīta divās daļās. Pirmajā daļā dalībniekiem būs unikāla iespēja noklausīties Honkongas biznesa sektora un oficiālo iestāžu pārstāvju prezentācijas par Honkongas sniegtajām iespējām veiksmīgai starptautiskās uzņēmējdarbības veidošanai. Savukārt otrajā daļā ABLV grupas pārstāvji dalībniekus iepazīstinās ar ABLV grupas sniegtajiem bankas, ieguldījumu un konsultāciju pakalpojumiem, kā arī pastāstīs par tādiem jautājumiem kā preču tirdzniecības darījumu finansēšana, ES uzturēšanās atļaujas, private banking pakalpojumi un sadarbība ar starpniekiem.

ABLV Consulting Services paredz, ka konferences dalībnieku vidū būs ne tikai augstāk minētie pārstāvji no Honkongas uzņēmējdarbības nozares un oficiālajām iestādēm, bet arī vietējie un Eiropas uzņēmēji. Ja vēlaties piedalīties konferencē “ABLV Group: Gateway between Europe and Asia”, tad nevilcinieties un sūtiet mums pieteikumu uz conference@ablv.com.

ABLV Consulting Services, AS, pieder lielākajai privātajai bankai Latvijā — ABLV Bank, AS. ABLV grupā ietilpst ABLV Bank, AS; ABLV Bank Luxembourg, S.A.; ABLV Capital Markets, IBAS; ABLV Asset Management, IPAS; Pillar Holding Company, KS; ABLV Consulting Services, AS; ABLV Corporate Services, SIA; New Hanza City, SIA un citi uzņēmumi. ABLV grupai ir pārstāvniecības Maskavā, Sanktpēterburgā, Vladivostokā, Kijevā, Odesā, Minskā, Almati, Baku, Taškentā, Honkongā un Limasolā.

Jekaterina Koļesina
Sabiedrisko attiecību speciāliste