ABLV Bank piedalīsies konferencē Intax Wealth Latvia

Rīga, Latvija, 2014. gada 15. oktobris, 17:00 / Bankas ziņas

Šā gada 22. un 23. oktobrī Rīgā, jau otro gadu pēc kārtas, notiks starptautiskā konference un izstāde Intax Wealth Latvia. Tā veltīta privātā kapitāla un turīgu klientu aktīvu strukturēšanas jautājumiem. Mūsu banka ir viens no šī pasākuma sponsoriem.

Konferencē uzstāsies vairāk kā 20 pieredzējuši un praktizējoši profesionāļi no dažādām valstīm, tās laikā tiks apspriestas dažādu jurisdikciju izmantošanas iespējas biznesa pārvietošanai un privātpersonu uzturēšanās vietas maiņai, kā arī aktīvu strukturēšanas un pārvaldīšanas jautājumi.

Konferencē piedalīsies vairāk kā 200 uzņēmumu, vairums no tiem ir mūsu lielākie aģenti un sadarbības partneri klientu piesaistīšanai. No bankas puses konferencē ar prezentācijām uzstāsies Aktīvu strukturēšanas nodaļas vadītājs Vladislavs Hveckovičs un ABLV grupas vecākais analītiķis Leonīds Aļšanskis.

Turklāt viesnīcas Radisson Blu Daugava vestibilā notiks dalībnieku izstāde, kurā tiks uzstādīts arī ABLV Bank stends. Tāpat ar mūsu bankas atbalstu no plkst.17:30 līdz plkst.22:00 restorānā Talavera notiks kokteiļu vakars par godu konferences atklāšanai. Tā laikā viesiem būs iespēja nepiespiestā atmosfērā tikties ar visiem konferences dalībniekiem.

Aicinām jūs apmeklēt mūsu stendu izstādē. Vairāk informācijas par konferences dalībniekiem un izstādi pieejama šeit: www.intax-group.com

Norises vieta:
Radisson Blu Daugava Hotel