Notika golfa turnīrs ABLV Invitational Golf Tournament

Rīga, Latvija, 2014. gada 9. jūlijs, 14:12 / Bankas ziņas

Pagājušajā sestdienā,5.jūlijā , Ozo golfa klubā notika golfa turnīrs ABLV Invitation Golf Tournament 2014. Turnīrā piedalījās 96 spēlētāji — ABLV klienti no Latvijas un ārzemēm, bankas partneri un darbinieki, kā arī daži Ozo golfa kluba biedri.

Turnīrs notika pēc noteikumiem, ko apstiprinājis Sentendrjūsas Karaliskais golfa klubs, atsevišķi vīriešiem un sievietēm. Sacensību formāts — punktu skaitīšana pēc Stableford sistēmas. Tā kā sacensībās vīriešiem piedalījās spēlētāji ar dažādu līmeni, viņi tika dalīti divās handikapa grupās. Sacensībās sievietēm dalījuma nebija.

Turnīra uzvarētāji saņēma balvas — kausus no bronzas stikla, ko speciāli veidojusi stikla māksliniece un dizainere Anda Munkevica. Kausus saņēma arī vistālākā un vistuvākā sitiena autori.

Turnīra uzvarētāji:

• vīriešu HCP grupā no 0 līdz 15 — Andris Fiļimonovs;
  • vīriešu HCP grupā no 16 līdz 36 — Mihails Beļeņickis;
  • sieviešu grupā — Aija Veisa.

Balvu par Hole in One (trāpījumu 13.bedrītē ar vienu sitienu) — kredītkarti ABLV VISA Platinum ar summu 10 000 EUR šoreiz nesaņēma neviens. Saskaņā ar noteikumiem sievietes izpildīja sitienu no 90 m attāluma, bet vīrieši — no 120 m attāluma. Vistuvāk balvai bija Armands Puče, viņa bumbiņa apstājās 50 cm attālumā no bedrītes, bet, tā kā Armands ir turnīra tiesnesis, balvu par tuvāko sitienu saņēma nākamais rezultatīvākais dalībnieks — Jevgeņijs Kidanovs (1,27 m līdz bedrītei).

Turnīra laikā iesācējus ar golfa spēles niansēm iepazīstināja Ozo golfa kluba treneris, parādot arī pamatus sitieniem uz tālumu un trāpīgumu.

«Šis bija jau sestais golfa turnīrs, ko organizē ABLV Bank. Slēgtā pasākuma formāts — dalība pēc bankas ielūgumiem un organizācijas līmenis ir padarījuši šo turnīru par prestižu un golferu atzītu. Mēs ceram, ka nākamajā gadā turnīrā piedalīsies arī vairāk mūsu ārzemju klientu», sacīja sacensību komitejas goda priekšsēdētājs un ABLV Bank izpilddirektora vietnieks (dCEO) Vadims Reinfelds.

Ilmārs Jargans
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs