Jersey Finance norāda uz lielām iespējām Krievijas klientiem

2011. gada 30. aprīlis, 09:56 / / Jurisdikcijas: Džersija, Krievija, Informācijas avots: Jersey Finance

Pateicoties turīgu cilvēku skaita pieaugumam, situācija Krievijā sniedz lielisku iespēju biznesa ieziešanai jaunā līmenī – uzskata Jersey Finance, Džersijas valdības organizācija, kuras mērķis ir veicināt finanšu pakalpojumu nozari.

Kristina Uitfilda, Jersey Finance Limited īpašo projektu speciāliste atzīmē: ”Džersija ir īpaši piemērota augstas kvalitātes finanšu pakalpojumu sniegšanai. Džersijas likumdošana attiecībā pret trastiem ir viena labākajām un nodrošina ārvalstu aktīvu aizsardzību kopā ar plānotu īpašuma nodošanu mantojumā, kas šobrīd ir nepieciešami klientiem no Krievijas. Pēckrīzes perioda situācijā īpaša nozīme ir ne tikai piedāvātajiem produktiem, bet arī jurisdikcijas reputācijai. Tādēļ augstu vērtētā regulācija Džersijā, kā arī laba korporatīvā pārvalde piesaista konsultantus un starpniekus, kuri pārstāv Krievijas klientus.”

Viņa piebilda: „Piemēram, mēs zinām, kas šobrīd pieaug interese no Krievijas ģimeņu kapitāla pārvaldnieku puses īpašuma nodošanai privāto trastu kompāniju valdījumā kapitāla pārvaldīšanas stratēģijas ietvaros un Džersija tādu iespēju piedāvā.”

Šo rakstu ir sagatavojuši ABLV Corporate Services speciālisti, izmantojot plašsaziņas līdzekļu materiālus. ABLV Corporate Services speciālisti sniedz juridiskās un nodokļu konsultācijas, tai skaitā par starptautisku nodokļu plānošanu, holdinga, tirdzniecības, ieguldījumu un aizsardzības struktūru izveidošanu, nekustamā īpašuma un citu aktīvu iegādi, kā arī konsultācijas par rezidences maiņu vai uzturēšanas atļaujas saņemšanu. Ar detalizētāku informāciju par ABLV Corporate Services pakalpojumiem jūs varat iepazīties pēc adreses http://www.ablv.com/lv/services/advisory

Vispārējie noteikumi par ABLV Corporate Services informatīvo materiālu publicēšanu

Šī informācija par produktiem un pakalpojumiem ir sniegta vienīgi informatīvos nolūkos un nevar būt uzskatāma par komercpiedāvājumu vai aicinājumu pirkt vai pārdot aktīvus, aktīvu strukturēšanas produktus vai ABLV Corporate Services (un/vai tās partneru) pakalpojumus jebkurai personai jebkurā jurisdikcijā. Vērtējot jebkurus šajā informatīvajā materiālā aprakstītus pakalpojumus, ir nepieciešams saņemt neatkarīga jurista, nodokļu speciālista un/vai auditora atzinumu.

ABLV Corporate Services nedod nekādas garantijas attiecībā uz sniegtās informācija pilnību un aktualitāti. Informācija un secinājumi, kā arī norādītas cenas var tikt mainītas jebkurā brīdī bez brīdinājuma. Šī informācija nevar būt atveidota, kopēta vai piedāvāta trešai personai bez iepriekšējas ABLV Corporate Services piekrišanas. Produktus un pakalpojumus var sniegt ABLV Corporate Services partneri. Produktus un pakalpojumus, kas ir saistīti ar uzkrājošo apdrošināšanu, nodrošina licencēta apdrošināšanas kompānija, kas nav saistīta ar ABLV Corporate Services. Visas autortiesības uz šo materiālu pieder ABLV Corporate Services.