Aizkraukles Banka ievieš jaunu pakalpojumu — diennakts banku

2004. gada 30. augusts / Bankas ziņas

Šā gada 30. augustā atvērta Aizkraukles Bankas diennakts banka «AB.24». Bankas telpās ir pieejams multivalūtas bankomāts, kurā klienti var izņemt skaidru naudu latos, ASV dolāros un eiro banknotēs, kā arī bankomāts, kurā iespējams izņemt skaidru naudu tikai latos. «AB.24» telpās atrodas arī trīs termināli ar iespējām izmantot Aizkraukles Bankas piedāvātās «Internetbank AB.LV» pakalpojumus.

Diennakts banka atradīsies Elizabetes ielā 21a, blakus bankas centrālajam birojam, un tā strādās katru dienu, tai skaitā arī sestdienās un svētdienās, 24 h diennaktī.

«AB.24» — droša banka

Diennakts banka ir nodrošināta ar diennakts apsardzi. Turklāt iekļūšana diennakts bankas telpās no plkst. 23:00 līdz 7:00 būs iespējama tikai ar kartes palīdzību. Iekļūt nakts laikā diennakts bankas telpās ir iespējams ar jebkuras bankas izsniegto karti.

Aizkraukles Bankai vairāk kā desmit klientu apkalpošanas centri

Šobrīd Aizkraukles Bankas klientiem ir iespēja saņemt bankas pakalpojumus jau vairāk kā desmit vietās — Klientu apkalpošanas centros «Purvciems», «Imanta», «Rātslaukums», «Vairogs», «Jūrmala», «Aizkraukle», Privātpersonu kredītu centros «Domina» un «Esplanāde», Norēķinu centrā «Motors», diennakts bankā «AB.24», kā arī Kredītu centrā «Elizabete». Septembrī Aizkraukles Banka atklās vēl divus klientu apkalpošanas vietas Rīgā.

Aizkraukles Banka — viena no lielākajām Latvijas komercbankām

Aizkraukles Banka ir Latvijas akcionāriem piederoša komercbanka, kas specializējas hipotekārās kreditēšanas jomā. Aizkraukles Banka ir piektā lielākā banka Latvijā pēc tās aktīvu lieluma un septītā lielākā pēc izsniegto kredītu apjoma privātpersonām mājokļa iegādei. Šī gada pirmajos septiņos mēnešos Aizkraukles Bankas neauditētā peļņa bija 4,386 miljoni Ls.