Laimēti seši Aizkraukles bankas bezprocentu hipotēku kredīti

2003. gada 12. decembris / Bankas ziņas

Šodien ar atklātu izlozi noslēdzās Aizkraukles bankas (AB.LV) 10 gadu jubilejai veltītā akcija, kurā par sešu bezprocentu kredītu īpašniekiem kļuva Dace Skrastiņa, Ludmila Veršelene, Līga Svopule, Sergejs Tihomirovs, Igors Kalnačs un Viktors Senatovs. Iespēja piedalīties izlozē bija visiem, kas noslēguši līgumus par hipotēku kredītu saņemšanu Aizkraukles bankā (AB.LV) no š.g. 10 septembra līdz 10 decembrim. Pirmie četri laimīgie bezprocentu kredītu īpašnieki tika noskaidroti jau izlozē 20. oktobrī.

Klienti ietaupa apmēram 67 tūkstošus latu

Kopumā akcijas laikā tika izsniegti 309 hipotēku kredīti. Aizdevumi izsniegti uz laiku no 14 mēnešiem līdz pat 20 gadiem. Akcijas uzvarētāju kopējais ietaupījums, nemaksājot bankai aizdevuma procentus, ir apmēram 67 tūkstošus latu.

Aizkraukles banka (AB.LV) specializējas hipotēku kreditēšanas jomā

Aizkraukles banka (AB.LV) specializējas hipotēku kreditēšanas jomā, un šobrīd piedāvā vienus no izdevīgākajiem hipotēku kredītu nosacījumiem Latvijā — hipotēku kredītu procentu likmes sākot no 3,85%, bankas kreditēšanas apjomu hipotēku kredītiem līdz 95% no īpašuma vērtības, kā arī specializētas hipotēku kreditēšanas programmas.

Aizkraukles banka (AB.LV) šobrīd ir sestā lielākā banka Latvijā pēc kopējo aktīvu apjoma. Aizkraukles bankas (AB.LV) kopējais kredītportfelis ir LVL 61 290 780. Aizkraukles bankas (AB.LV) izsniegto hipotēku kredītu apjoms ir sasniedzis LVL 19 580 300, kopš iepriekšējā gada beigām pieaugot par 179,6%.